Registrera ny användare

Är du kreativ och full av språklig talang? Kan du skapa ord för situationer, känslor, kroppsdelar, kroppsvätskor och annat fint som har med sex att göra?

Här kan du föreslå dina ord till Snuskiga Akademien. Tänk på att orden vi letar efter ska i första hand vara användbara i sexuella situationer eller när man talar om dem. Om du själv kan tänka dig att ta ordet i din mun och säga det till någon du tycker om så är sannolikheten större att fler kommer att gilla det och att vi kommer att ta med det i Snuskiga Akademiens ordlista. "Buskis-ord" som är förnedrande eller osmakliga är vi inte intresserade av.

När du föreslagit ett ord så skickas det till Dirty Snow som är Snuskiga Akademiens Ordförande. Inom 24 timmar kommer ordet att publiceras på hemsidan och du och alla andra kan gå in och rösta på det. Du kan dela med dig av ordet via facebook och twitter mm. Snuskiga Akademiens ledamöter sammanträder kontinuerligt och de ord som de godkänner publiceras i Ordlistan. Om ditt ord kommer med i Ordlistan så informeras du via email. Om du är väldigt kreativ och kommer på flera ord som godkänns av Snuskiga Akademien så kommer Dirty Snow att kontakta dig för hedersomnämnande.

Fyll i ett användarnamn, din e-mailadress och ett lösenord om minst 8 tecken. Ett e-mail skickas till dig med dina registrerade uppgifter.

Observera att endast ditt användarnamn kommer att vara synligt på hemsidan, vi kommer inte lämna ut din e-postadress till någon.

Användarnamn
Email
Lösenord
Lösenord rep.